meny
HjemGlidekremBabystart FertilSafe PLUS – Multipack

Babystart FertilSafe PLUS – Multipack

Utsolgt

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 250 kr

FertilSafe PLUS™ er et glidemiddel som kan brukes av både henne og ham, og er særlig utviklet for bruk når man prøver å bli gravid.

FertilSafe PLUS™ har med ekspertis formulerets for å etterligne de naturlige smøringsvæsker som sædcellene skal ta seg igjennom for å befrukte ett egg, og det gir på samme gang en øket komfort under samleiet, når man prøver på å bli gravid.

Sædcellevennlig personlig glidekrem – sikker for alle par som gjerne vil være gravide


FertilSafe PLUS ™ Fertilitetsglidekrem – det fertilitetsvennlige og sikre glidemiddelet for naturlig befruktning

Mange andre glidemidler kan være direkte skadelige for sædcellene – f.eks. kan de gjøre så at sædcellene ikke kan bevege seg fremover som de normalt skulle ha gjort, eller til og med drepe dem. Eller så kan glidemidlet skape en barriære så at sædcellene ikke en gang når frem til egget.

Babystart fertilsafe PLUSDerfor er det uhyre viktig for par som er i ’baby-making’-fasen at de velger det riktige glidemiddelsproduktet, når det er behov for noe mere fukt under samleiet.

Med FertilSafe PLUS™ fra Babystart får man et kvalitetsprodukt, som hverken hemmer, skader eller dreper sædcellene, men i steden fremmer miljøet inne i kvinnens skjede, så at de får de mest optimale betingelsene. FertilSafe PLUS™ fungerer ved å etterligne kvinnens naturlige sekret/utflåd fra skjeden, under den fruktbare delen av syklussen.

I pakken får du dels en 75ml tube med 2 stk. tilhørende gjenbrukbare applikatorer, dels 2 stk. ’ready-to-use’ 5ml applikatorer. Den store tuben gir dere mulighet å finne akkurat den dose som passer dere best, og man kan bruke en av de medfølgende applikatorerne, eller helt enkelt trykke ut en passende dose på et finger. De små ferdigfyldte applikatorerne er perfekte å ta med på f.eks. weekend-reisen!

Pakken inneholder:

 • 1 FertilSafe PLUS tube (75ml)
 • 2 Gjenbrukbare applikatorer
 • 2 Ferdigfyldte (5 ml) applikatorer

FertilSafe PLUS™ har flere fordeler:

 • pH-balanseret
 • kliniskt testet
 • parabenfri
 • glycolfri
 • to pakkestørrelser i samme boks
 • kan påføres før eller under samleie
 • kan brukes daglig
 • norsk bruksveiledning

Innholdsfortegning: Vann, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, Døde havssalter, ethyhexylglycerin, magnesiumklorid.

Viktig: Oppbevar ikke gelen i den gjenbrukbare applikatoren i mer enn 30 minutter før bruk. Gelen skal ikke brukes hvis du har en aktiv vaginalinfeksjon. Hør med  legen din før bruk hvis du for nylig har gjennemgått vaginal operasjon.

Bemerk: FertilSafe PLUS™ er ikke egnet for prevensjon. Det skader ikke sædcellene, eller hemmer sædfunksjonen. Oppbevares utenfor barns rekkevidde.

Advarsel: Hvis du opplever irritasjon etter bruken; hold omgående opp med bruken, og ta kontakt med din lege hvis irritasjonen vedvarer.

BabyStart PLUS er også tilgjengelig med 8 ferdigfyldte applikatorer.

Bruksanvisning

Last ned bruksanvisningen Babystart FertilSafe Plus


Relaterte produkter

Hei, trenger du hjelp?
Ane sitter klar til å hjelpe deg!
Ring eller skriv til:

Tlf. 21 07 50 40
info@billige-tester.no

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.